Best practices

Goed voorbeeld doet goed volgen. Hieronder vindt u een aantal best-practices van bedrijven die met succes de stap over de grens hebben gewaagd en zich in de regio Niederrhein hebben gevestigd.

Yalp

De aanhouder wint “Doe een uitbreiding naar Duitsland niet ernaast”: dat is één van de belangrijkste tips van Jeroen Reinderink, directeur van de Duitse GmbH van Yalp, voor bedrijven die hun activiteiten bij onze oosterburen willen ontplooien. In 2018 opende de leverancier van sport- en speeltoestellen in de buitenruimte een vestiging in het Duitse Viersen.

Lees meer

Leolux

Pionier op het gebied van Nederlands-Duitse samenwerking: zo mag je Leolux, fabrikant van kwalitatieve designmeubelen, gerust noemen. De van oorsprong Venlose producent van onder meer hoogwaardige banken, fauteuils, salontafels en karpetten waagde in de jaren zeventig van de vorige eeuw de stap over de Duitse grens en startte een vestiging in Krefeld.

Lees meer

Ultimo

“Een goed begin is het halve werk”. Dat is het credo van Ewout Noordermeer, CEO van de Ultimo Group, specialist in de ontwikkeling van bedrijfssoftware voor procesoptimalisatie van technische en facilitaire diensten. Sinds 2012 opereert het bedrijf met een GmbH in Dinslaken op de Duitse markt.

Lees meer

U bent nieuwsgierig geworden en wilt meer weten over het opzetten van een vestiging in de regio Niederrhein? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!

Contact