terug naar nieuwsartikelen

VVV-Venlo organiseert Duitse Businessavond

Op donderdagavond 5 maart 2020 organiseert voetbalclub VVV-Venlo wederom de Duitse Businessavond, die in het teken zal staan van zakelijke kansen in Duitsland. Het thema luidt dan ook ‘Succes over de grenzen heen’. De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Standort Niederrhein, LIOF en NRW.INVEST.

Het netwerk van VVV-Venlo is het grootste netwerk van Noord- en Midden-Limburg en is uniek doordat het niet alleen Nederlandse partners bevat, maar ook Duitse. Inmiddels hebben meer dan vijftig Duitse kleine en middelgrote bedrijven en belangrijke organisaties en groepen uit de directe grensregio van Venlo zich bij het netwerk aangesloten.

Financieel potentieel in de grensregio

De Limburgse voetbalclub wil de deelnemers aan de bijeenkomst de kans bieden om meer te weten te komen over de zakelijke kansen die er op de regionale grensoverschrijdende markt zijn. De deelnemers kunnen zich door deskundigen laten informeren over het financiële potentieel in de grensregio. Bovendien zal er een bekende gast uit de voetbalwereld aanwezig zijn.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in verschillende bedrijfsruimtes van het voetbalstadion van de club, het Covebo Stadion – De Koel – in Venlo (Kaldenkerkerweg 182).

Programma

Het volledige programma ziet er zo uit:

17.00 uur: Inloop met drankjes en snacks

17.30 uur: Welkomstwoord door VVV-Venlo, NRW.INVEST en LIOF

17.45 uur: Interactieve breakout-sessies over grensoverschrijdende thema’s

18.45 uur: Pauze

19.15 uur: 1-op-1-gesprek met nog bekend te maken gast uit de voetbalwereld

19.45 uur: Buffet en de mogelijkheid tot netwerken

21.00 uur: Einde van de bijeenkomst

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich nog tot en met 28 februari aanmelden door een e-mail te sturen naar commercie@vvv-venlo.nl.