terug naar nieuwsartikelen

Standort Niederrhein met stand op EXPO REAL 2022

Van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 oktober vindt in München weer de EXPO REAL plaats. Op deze vastgoedbeurs, die dit jaar voor de 24e keer wordt gehouden, zal ook Standort Niederrhein weer aanwezig zijn. EXPO REAL is de grootste Europese vakbeurs voor vastgoed en investeringen. Tijdens de beurs trekt de internationale vastgoedbranche naar München om zich te laten inspireren, nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te onderhouden.

De bezoekers van EXPO REAL zijn afkomstig uit de volledige vastgoed supply chain: projectontwikkelaars, investeerders, architecten, economische regio’s en ontwikkelaars van digitale oplossingen voor de vastgoedbranche zullen allen present zijn. Ook Standort Niederrhein is met een stand aanwezig. Dankzij de goede ligging van de regio Niederrhein – tussen Düsseldorf, Keulen, het Ruhrgebied en Nederland in – is de regio een zeer aantrekkelijke investeringsregio voor de vastgoedbranche. De regio groeit, huisvest zo’n twee miljoen mensen en ca. 120.000 innovatieve ondernemingen, is dankzij de vele snelwegen, de Rijn en meerdere vliegvelden goed bereikbaar, biedt een goede mix tussen stad en natuur en bezit nog vele andere aantrekkelijke eigenschappen die de regio tot een geliefde regio voor investeerders maken.

Standort Niederrhein op EXPO REAL
Standort Niederrhein heeft sinds 2005 ieder jaar een stand op EXPO REAL. In 2022 is Standort Niederrhein terug te vinden op stand B1.314. Deze stand van ca. 170 m2 zal plaats bieden aan 13 gemeentelijke en circa 20 privéstandpartners. De deelnemende standpartners zijn te vinden op de website van Standort Niederrhein.

Om de beurs in te luiden organiseert Standort Niederrhein op 3 oktober in het Seehaus in de Englischer Garten een warming-up-event voor alle standpartners. Sinds jaar en dag is dit event de inofficiële start van EXPO REAL, waarbij de standpartners uit de regio Niederrhein de eerste mogelijkheden hebben om te netwerken. Het warming-up-event wordt gesponsord door de Sparkasse Neuss, Stadtsparkasse Mönchengladbach, Sparkasse Krefeld en de Sparkasse Niederrhein. Daarnaast zal tijdens de eerste twee beursdagen aan het eind van de middag, tijdens het ‘Orange Hour’, gezamenlijk met een koud biertje uit de regio Niederrhein worden geproost op een succesvolle dag.

Meer informatie over de beurs en tickets is te vinden op de website van EXPO REAL.