terug naar nieuwsartikelen

Standort Niederrhein geeft acte de présence op EXPO REAL 2023

Van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 oktober is het weer zover: dan vindt in München voor de 25e keer de EXPO REAL plaats, de grootste vakbeurs voor vastgoed en investeringen van Europa. Ook Standort Niederrhein is weer met een gemeenschappelijke stand van de partij, te vinden in hal B1 op stand 314.

Projectontwikkelaars, investeerders, architecten, economische regio’s en ontwikkelaars van digitale oplossingen voor de vastgoedbranche kunnen weer uitkijken naar drie dagen vol nieuwe contacten, inspiratie en interessante gesprekken. Er zullen meer dan 1.700 exposanten aanwezig zijn. Daarnaast is er een conferentieprogramma, waar diverse sprekers tijdens verschillende bijeenkomsten nader in zullen gaan op recente ontwikkelingen, kansen en uitdagingen in de sector. Ook staan er diverse discussies, bijeenkomsten en fora op het programma.

Gemeenschappelijke stand

Net als voorgaande jaren zijn ook Stadt Krefeld, Stadt Mönchengladbach, Kreis Kleve, Kreis Viersen, Kreis Wesel en Rhein-Kreis Neuss op de gemeenschappelijke stand aanwezig, samen met hun ‘Wirtschaftsförderungs-‘ en ‘Entwicklungsgesellschaften’. Hetzelfde geldt voor de bedrijven ALHO Systembau GmbH, bienen+partner Immobilien GmbH, DeltaPort Niederrheinhäfen GmbH, Dornieden Gruppe, Gemeinnützige Wohnungsgesellschaft Kreis Viersen AG (GWG), Grundstücksgesellschaft der Stadt Willich mbH, Hillwood Germany GmbH, Lomberg.de mobilien GmbH & Co. KG, Oberdörfer | Meurer Planungsgesellschaft mbH, OttenArchitekten GmbH, P+B GmbH & Co. KG, Rauchfuss E.S. Gmbh & Co. KG, RWE Power Liegenschaftsfprojekte, Schrammen Architekten BDA en de Industrie- und Handelskammer Mittlerer Niederrhein. Ook gemeente Venlo zal acte de présence geven.

Voor veel van deze bedrijven is de gemeenschappelijke stand op de EXPO REAL al jarenlang vaste prik. Dat geldt niet voor Rauchfuss E.S. GmbH & Co. KG; zij doen voor het eerst mee. Het bedrijf zal op de beurs het Quartier Anglicus in Krefeld presenteren: op het terrein van de voormalige Engelse kazerne aan de Kempener Allee, dicht bij het stadscentrum, is een hoogwaardige wijk met 725 wooneenheden gepland.

Warming up-event op 3 oktober

Op dinsdag 3 oktober, aan de vooravond van de beurs, organiseert Standort Niederrhein in het Seehaus in de Englischer Garten wederom een warming up-event voor alle standpartners. Hier hebben zij de mogelijkheid om de eerste contacten te leggen en bij te praten met bestaande contacten.

Meer informatie

De beurs vindt plaats in de Messe München. Bezoekers zijn op 4 en 5 oktober welkom van 9.00 tot 19.00 uur en op 6 oktober van 9.00 tot 16.00 uur.

Tickets zijn hier verkrijgbaar.

In de Standguide van Standort Niederrhein is (contact)informatie over alle standpartners te vinden. Deze is hier te downloaden. De Immobilienguide bevat informatie over de projecten van de verschillende standpartners. De Immobilienguide is hier te vinden.

Meer informatie over de deelname van Standort Niederrhein aan de EXPO REAL, de gemeenschappelijke stand en het programma is hier te vinden.