terug naar nieuwsartikelen

Standort Niederrhein aanwezig op PROVADA 2021

Van dinsdag 26 t/m donderdag 28 oktober vindt in de RAI in Amsterdam weer de grootste vastgoedbeurs van Nederland plaats: PROVADA. Standort Niederrhein zal als standhouder aanwezig zijn en organiseert tevens een workshop, waarin het Healthy Building Network wordt gepresenteerd.

Nadat PROVADA in 2020 door de coronapandemie volledig digitaal moest plaatsvinden, wordt de beurs dit jaar weer fysiek georganiseerd. Met ruim 275 standhouders, meer dan 250 sprekers en ruim 100 inhoudelijk kennissessies biedt de beurs volop ruimte voor nieuwe ontmoetingen, inspiratie en het uitwisselen van kennis.

Internationaal georiënteerde regio met betrouwbaar toekomstpotentieel
Standort Niederrhein is de enige Duitse regio met een eigen stand op de PROVADA. Op de regionale gemeenschappelijke stand 11-20 kunnen bezoekers kennismaken met de Duitse regio Niederrhein, die tussen Nederland en het Ruhrgebied ingeklemd ligt. De regio heeft zich voor bedrijven, projectontwikkelaars en investeerders ontwikkeld tot een internationaal georiënteerde economische regio met een betrouwbaar toekomstpotentieel – en er is nog volop ruimte voor nieuwe ondernemers. Tijdens PROVADA vertellen Bertram Gaiser en Britta Herbort van Standort Niederrhein geïnteresseerden graag meer over de voordelen van de regio. Ook komen bezoekers meer te weten over het actuele aanbod aan bedrijfskavels.

Healthy Building Network: netwerk voor innovaties rondom gezond bouwen
Daarnaast organiseert Standort Niederrhein op donderdag 28 oktober van 10.15 tot 11.00 uur in de Arena een workshop over het Nederlands-Duitse Healthy Building Network. Hier staat het belang van een gezond gebouw centraal. De luchtkwaliteit in een gebouw heeft bijvoorbeeld effect op de leerprestaties, de arbeidsproductiviteit en het algemeen welbevinden van medewerkers. Investeren in een gezond gebouw kan hierdoor bijdragen aan gezondere medewerkers en een hogere klant- en medewerkerstevredenheid. Daarnaast is een gezond gebouw financieel aantrekkelijk. Om de markt voor gezonde gebouwen te ondersteunen is het Healthy Building Network continu op zoek naar innovatieve bedrijven om samen te brengen en te innoveren. Met een groot kennisnetwerk en een betrokken community vormt het Healthy Building Network de basis voor innovaties rondom gezonde gebouwen in Limburg en de regio Niederrhein.
Wie deze bijeenkomst fysiek wil bijwonen, kan zich hier aanmelden.

Meer informatie en aanmelding
Meer informatie over PROVADA 2021 is hier te vinden. Geïnteresseerden kunnen hier hun tickets voor de beurs kopen.

Bezoekers en standhouders dienen bij de entree hun identiteitsbewijs en een coronatoegangsbewijs te laten zien: een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag. Hierbij kunnen zij gebruikmaken van de CoronaCheck-app. Ook wordt hier een gezondheidscheck gedaan. Tevens gelden de algemene basisregels, zoals thuisblijven en testen bij klachten.