terug naar nieuwsartikelen

PROVADA 2022 succesvol voor Standort Niederrhein

‘Act now for a better tomorrow’: dat was van 14 tot en met 16 juni 2022 het thema van de PROVADA in de RAI in Amsterdam. Op de grootste vastgoedbeurs van Nederland lieten circa 25.000 bezoekers zich door meer dan 275 standhouders en ruim 250 sprekers informeren over de toekomst van het vastgoed. Ook Standort Niederrhein was met een stand aanwezig – en dat met succes. ‘De PROVADA 2022 laat eens te meer zien dat de Duitse regio Niederrhein ook bij Nederlandse investeerders gewild is’, concludeerde Bertram Gaiser, directeur van Standort Niederrhein, na afloop.

Zoals ieder jaar werd de stand van Standort Niederrhein – opnieuw de enige Duitse regio met een stand op de PROVADA – druk bezocht. Nederlandse aanwezigen die zich voor vastgoed in Duitsland interesseren, konden drie dagen lang met al hun vragen bij medewerkers van Standort Niederrhein terecht. Zij beantwoordden vragen over de meest uiteenlopende thema’s: bezoekers wilden onder andere meer weten over de mogelijkheden op het gebied van logistiek, studentenhuisvesting en zonnepanelen. Ook kantoorgebouwen waren een geliefd onderwerp. Hierbij ging het zowel om co-workplekken als om kantoorruimtes op bedrijventerreinen.

Regio op de kaart
Eén ding was na afloop van de PROVADA overduidelijk: Standort Niederrhein heeft de regio Niederrhein, bestaande uit de Kreise Kleve, Viersen, Wesel, de Rhein-Kreis Neuss en de steden Mönchengladbach en Krefeld, goed bij de Nederlandse geïnteresseerden op de kaart gezet. Hopelijk leidt dit directe contact tussen Nederland en de regio Niederrhein op termijn tot mooie nieuwe projecten.