terug naar homepage

Mönchengladbach

Mönchengladbach is de grootste stad tussen de rivieren de Rijn en de Maas. De stad is vooral dankzij zijn centrale ligging in Europa – vlakbij het Ruhrgebied, de metropolen Düsseldorf en Keulen en de Benelux-landen – een populaire vestigingsplaats voor bedrijven. Met vier snelwegen, twee stations, een eigen luchthaven en de nabijheid van internationale vliegvelden, binnen- en zeehavens profiteren bedrijven bovendien van een goede infrastructuur. 

Waar Mönchengladbach van oudsher bekend stond als de vestigingslocatie voor de textiel- en kledingindustrie, is Mönchengladbach de afgelopen drie decennia uitgegroeid tot een veelzijdige vestigingsplaats met een evenwichtige branchemix. Naast mode, machinebouw en elektrotechniek hebben ook de ‘nieuwe’ branches als media, ICT en medische technologie een vaste plaats weten te veroveren.

U bent nieuwsgierig geworden en wilt meer weten over het opzetten van een vestiging in de regio Niederrhein? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!

Contact