terug naar homepage

Kreis Kleve

Vlak over de Nederlandse grens en bereikbaar over land, via het water en door de lucht: dat is Kreis Kleve in een notendop. Het is maar 130 km rijden naar de Randstad en daarmee is Kreis Kleve een geliefde vestigingslocatie voor Nederlandse bedrijven.

Er is met 600 hectare nog volop plaats voor industrie en daarmee dé plek voor het doen van investeringen. Met de snelwegen A3, A40 en A57 is Kreis Kleve als logistieke regio in het noordwesten van Noordrijn-Westfalen en op een steenworp afstand van Nederland optimaal ingebed in het internationale wegennet. Daarnaast loopt een van de hoofdverkeersaders tussen Noord- en Zuid-Europa, de ICE-treinverbinding van Amsterdam naar München en Basel, door Kreis Kleve. Bovendien is Airport Weeze met 1,85 miljoen passagiers in een paar jaar tijd uitgegroeid tot de op twee na grootste luchthaven van Noordrijn-Westfalen. Het spectrum van aanwezige bedrijven is groot en loopt uiteen van de productie van printplaten, verpakkingsmachines, industriële ovens, de productie van digitale gegevensdragers en bekende consumentenmerken als Kühne en Katja.

U bent nieuwsgierig geworden en wilt meer weten over het opzetten van een vestiging in de regio Niederrhein? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!

Contact