terug naar highlights

Hochschule Rhein-Waal Kleve

Sinds haar oprichting in 2009 heeft de Hochschule Rhein-Waal zich in razend tempo ontwikkeld. Inmiddels studeren er al meer dan 7.200 studenten aan in totaal 25 bachelor- en 11 masteropleidingen op het gebied van natuurwetenschappen, economische wetenschappen en techniek, sociale en gezondheidswetenschappen en maatschappijwetenschappen.

Op de Hochschule Rhein-Waal vindt 75 procent van het onderwijs in het Engels plaats, om de 7.200 studenten zo goed mogelijk op de internationale arbeidsmarkt voor te bereiden. Een groot deel van de opleidingen wordt niet alleen voltijd, maar ook duaal of beroepsbegeleidend aangeboden. Het internationale karakter weerspiegelt zich ook in de herkomst van de studenten: momenteel studeren er meer dan 120 verschillende nationaliteiten aan de Hochschule Rhein-Waal. Op termijn profiteren internationaal georiënteerde bedrijven daarmee van de kennis en kunde van deze afgestudeerden.

Copyright foto: © Linda Rozendaal

U bent nieuwsgierig geworden en wilt meer weten over het opzetten van een vestiging in de regio Niederrhein? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!

Contact