terug naar highlights

Hochschule Rhein-Waal Kamp-Lintfort

De in 2014 geopende Campus Kamp-Lintfort van de Hochschule Rhein-Waal is een bakermat voor innovatief, interdisciplinair en internationaal onderwijs en onderzoek, waarin ook voor het bedrijfsleven een belangrijke rol is weggelegd. Op 1 december 2011 werd begonnen met de bouw van de nieuwe, 60 miljoen euro kostende campus in Kamp-Lintfort. Na een bouwperiode van drie jaar werd de nieuwe campus ingewijd en opengesteld voor studenten en docenten van de Faculteit Communicatie en Milieu. De campus met een totaaloppervlakte van 19.000 m2 (bedrijfsoppervlakte 15.600 m2) ligt in het centrum van Kamp-Lintfort, naast de stilgelegde mijn Bergwerk West.
De nieuwe campus bestaat uit 5 modern ingerichte gebouwen en biedt met zeven collegezalen plaats aan maximaal 2000 studenten. Het bedrijfsleven kan daarmee in de toekomst putten uit een groot aanbod van hoogopgeleide medewerkers.

www.hochschule-rhein-waal.de/de/hochschule/ueber-die-hochschule/campus-kamp-lintfort

Copyright foto: © Ralf Darius

U bent nieuwsgierig geworden en wilt meer weten over het opzetten van een vestiging in de regio Niederrhein? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!

Contact