terug naar nieuwsartikelen

Duits-Nederlandse Handelsdag 2022: Standort Niederrhein present

De Duits-Nederlandse Handelsdag, ofwel het Deutsch-Niederländisches Wirtschaftsforum, is een jaarlijks terugkerend evenement dat vele Duitse en Nederlandse ondernemers samenbrengt. De Handelsdag informeert, inspireert en biedt allerhande netwerkmogelijkheden en vindt dit jaar alweer voor de 11e keer plaats – dit keer op woensdag 23 november. Standort Niederrhein is als medeorganisator aanwezig.

Op het programma staat onder andere een informatiemarkt, waar ruim 60 ondernemers zich zullen presenteren. Ook zullen er diverse workshops met betrekking tot grensoverschrijdend zakendoen worden georganiseerd. Een ander belangrijk onderdeel van het programma is de matchmaking. Hierbij kunnen Nederlandse en Duitse ondernemers in contact komen met potentiële zakenpartners en hun eventuele samenwerkingsmogelijkheden verkennen.

Organisatie
De Duits-Nederlandse Handelsdag is een evenement van de Industrie- und Handelskammer (IHK) Mittlerer Niederrhein, in samenwerking met Standort Niederrhein GmbH, de Duits-Nederlandse Handelskamer, Provincie Limburg, de vertegenwoordiging van het Koninkrijk der Nederlanden en Enterprise Europe Network.

Aanmelden en meer informatie
Nadat de Duits-Nederlandse Handelsdag in 2020 en 2021 in verband met de coronapandemie tot een digitale Handelsweek werd omgedoopt, kan de Handelsdag in 2022 weer fysiek plaatsvinden. Net als voor de coronapandemie vindt het evenement plaats in het Borussia-Park in Mönchengladbach. De Handelsdag gaat van start om 14.30 uur en duurt tot ca. 18.30 uur.

Deelname is gratis, wel is aanmelding vereist. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website van de IHK Mittlerer Niederrhein.

Meer informatie is te vinden op de website van de Handelsdag.