terug naar highlights

DeltaPort

Havengebied DeltaPort wordt gekenmerkt door een optimale verbinding met de nationale en Europese concentratiegebieden. Op slechts een paar uur rijden ligt een enorme afzetmarkt. Deltaport is een samenwerkingsverband tussen de haven Rhein-Lippe, de haven van Wesel en de haven Emmelsum in Voerde. Binnen 3 uur rijden ligt een afzetmarkt met meer dan 60 miljoen mensen. De aanwezige snelwegverbindingen in combinatie met de ligging aan de rand van het Ruhrgebied zorgen dat de havens snel en filevrij bereikbaar zijn. Met een brughoogte van 9,10 meter kunnen zelfs schepen met vier lagen containers onder de brug in Wesel doorvaren. De havens zijn geliefde overslagpunten voor stuk- en bulkgoederen, vloeibare goederen en containers.

DeltaPort ligt aan het Wesel-Datteln-kanaal en is daarmee verbonden met de Rijn en de havens van Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam. Per binnenschip is Rotterdam binnen 12 uur bereikbaar. De havens van Wesel en Emmelsum beschikken bovendien over een eigen aansluiting op de route van Emmerich naar Oberhausen. In de haven Rhein-Lippe kan gebruik worden gemaakt van de railinfrastructuur van de haven van Emmelsum, op slechts 2,5 km afstand. Ook de internationale luchthavens Düsseldorf en Keulen liggen binnen handbereik.

www.deltaport.de

Copyright foto: © Delta Port GmbH & Co. KG

U bent nieuwsgierig geworden en wilt meer weten over het opzetten van een vestiging in de regio Niederrhein? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!

Contact