terug naar nieuwsartikelen

Business Breakfast voor Nederlandse bedrijven in Noordrijn-Westfalen

Nederland en Noordrijn-Westfalen zijn sinds jaar en dag buren, vrienden en handelspartners. Om deze relatie te onderhouden is het van groot belang om samen in gesprek te gaan, ideeën en projecten uit te werken en zo samen te groeien. Op dinsdag 12 december organiseren Standort Niederrhein GmbH, KREFELD BUSINESS, NRW.Global Business, het Nederlands consulaat-generaal in Düsseldorf en de Duits-Nederlandse Handelskamer daarom voor de vierde keer een Business Breakfast, waarbij zij Nederlandse ondernemers en Noordrijn-Westfalen een stukje dichter bij elkaar brengen.

De organisatoren zullen dieper ingaan op de uitdagingen waarmee Nederlandse bedrijven in Noordrijn-Westfalen in het dagelijks leven te maken krijgen. Vervolgens krijgen de ondernemers tijdens het ontbijt de kans om nieuwe inzichten op te doen en persoonlijke ervaringen uit te wisselen. Zo kunnen zij zich laten inspireren en van elkaar leren.

Programma

  • 08:30 – 09:00 Aankomst en registratie van de deelnemers
  • 09:00 – 09:15 Welkomstwoord door moderator Chérine de Bruijn en discussieronde met vertegenwoordigers van het consulaat-generaal, NRW.Global Business en de Duits-Nederlandse Handelskamer
  • 09:15 – 09:30 Presentatie KREFELD BUSINESS
  • 09:30 – 10:00 Ervaringen van bedrijven
  • 10:00 – 11:30 Netwerkontbijt en gelegenheid voor persoonlijke uitwisseling van ervaringen
  • 11:30 Einde van het evenement

Aanmelden en meer informatie

Het Business Breakfast vindt plaats in het Leolux Design Center in Krefeld (Elbestraße 39, 47800 Krefeld) en is uitsluitend voor Nederlandse ondernemers met vestigingsplannen in Noordrijn-Westfalen of die hier reeds gevestigd zijn. Om aanwezig te kunnen zijn, dienen zij vooraf contact op te nemen met Hartmut Rosowski van de Duits-Nederlandse Handelskamer.

Meer informatie over het Business Breakfast is te vinden op de website van de Duits-Nederlandse Handelskamer.